Tetkó

2017.08.06. 16:00

Justin Bieber agyonvarratta a testét

Pár éve még talán hihetetlennek tűnhetett a gondolat, hogy egy szép napon Justin Bieber egész testét tetoválások fogják borítani.

Biebsnek már most rengeteg tetoválása van, ha továbbra is tartja az eddigi tempót, elképzelhető, hogy tokától-bokáig tetkó borítja majd.

Többek között jó néhány titokzatos szám is díszíti a testét, mert annyira fontosnak tartja a számára mérföldkő-jelentőségű évszámokat, hogy habozás nélkül magára tetováltatta például az édesanyja, Pattie Mallette születésének évét: a kulcscsontja alatt római számokkal virít az 1975-ös esztendő emléke.

Idén nyáron a térde alá varratta a „BETTER AT 70” feliratot, ami arra utal, hogy hetvenévesen majd szeretne büszkén visszapillantani a teljesítményére. „Sokszor tűnik úgy, hogy az életem során rengeteg időt elpazaroltam már, de ez valahol motivál is. Szeretnék jobb lenni, és mindennap dolgozni, hogy hetvenéves koromra még jobb legyek” – nyilatkozta.

A sztár első tetoválása egyébként egy sirály volt. Arra a könyvre utal, amit a családja minden tagja olvasott, és mindenki magára is varratta csuklótetoválásként. Justin viszont a köldöke mellé tetette, hogy egyáltalán ne legyen feltűnő. „A sirály, aki több akar lenni egyszerű sirálynál” – magyarázta az énekes. A madárral egy vonalban egyébként a „FORGIVE” felirat olvasható, amit a balhés időszakai miatt csináltatott 2014-ben.

A legszemélyesebb tetkója talán a bal csuklója felett látható Selena Gomez portré, amit már bevallottan megpróbált elfedni valamivel. Ettől függetlenül nem parázza túl a dolgot, és Selire egyszerűen csak exként utal, ha erről a tetoválásról kérdezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!