Sztárvilág

2011.02.07. 10:13

A tíz legjobb zene, ami feldobja a szexet

A jó szex akkor lesz még jobb, ha vérpezsdítő zene szól mellette. A rossz szex pedig attól lesz izgatóbb, ha vérpezsdítő zene szól mellette.

nana.hu

Valld be őszintén: ugye te is készítettél már valaha életedben válogatás lemezt magadnak, amin a kedvenc zenéid voltak, ráadásul tematikusan? Hát persze. Mindenkinek volt kedvenc nyári lemeze, kedvenc romantikus zenés lemeze, kedvenc buli előtt hallgatós lemeze.



A jól megválasztott zene érzéki hangulatba kerít, felpezsdíti a vágyaidat és élvezetesebbé teszi az együttlétet. Hiszen mint oly sokszor leírtuk, a szex félig fejben dől el, a szerelmes számok pedig beindítják a fantáziát.

Az alábbi összeállításunkban olyan előadók slágereit gyűjtöttük össze, amik garantáltan szerelmes hangulatba hoznak. Többségüknek azonban annyi jó albuma és dala van, hogy nehéz volt választani közülük. Kiindulási pontnak akkor is jók lesznek, ha ezt a tízes fogatot már meguntad, így nem lesz nehéz akár több napra elegendő vérpezsdítő zenét találnod. A sorrendben nagyjából tartottuk magunkat az előjáték-akció-levezetés dinamikájához is, neked tehát csak el kell indítanod a lejátszást.

Szóval, ha a munkahelyeden vagy hallgasd meg napjában többször ezt az összeállítást (és tarts ki estig), otthon pedig hangosítsd fel a maximumra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!