Sztárvilág

2010.07.27. 07:52

Gesztesti „nyomorog”, de új szerelme van

Nyugdíjasként is boldog Gesztesi Károly. Na, nem attól a mérhetetlen mennyiségű nyugdíjtól, amit az államtól kap – boldogságának oka sokkal profánabb. Ugyanis újra szerelmes.

BAMA

Míg volt felesége valószínűleg élete legnehezebb időszakát éli át, addig Gesztesi Károly újra úszik a boldogságban. A volt asszony és Gesztesi rossz, illetve jó kedvének kiváltó oka ugyanaz: a Szerelem, mégpedig a nagybetűs… Szóval a színész újra szerelmes, a szerelem „tárgya” azonban már koránt sem olyan új. Egyszóval régi-új szerelme volt felesége, aki már oda(vissza) is költözött hozzá.

Gesztesi Károly végérvényesen túltette magát a Liptai Claudiával történt tavalyi szakításon. A színész nemrég boldogan újságolta, hogy új párkapcsolata van – írta a legnagyobb bulvár napilap, aminek munkatársai azt is kiderítették: Gesztesi a második feleségével, Nikolettel jött újra össze. Az asszony és két közös csemetéjük pedig már be is költözött a színész budakalászi otthonába. Persze, hiszen megismerkedni, randizni, házasodni, gyermeket nemzeni már nem igazán kellett, így egyből jöhetett az összebútorozás.

A színész olyannyira boldog, hogy már nem titkolja, hogy felmelegítette a bundáskenyeret Nikivel. A napilap egy egész délelőtt követte Gesztesit: „Ottjártunkkor Gesztesi reggel nyolc óra előtt néhány perccel jött ki az otthonából. Beült a fekete színű terepjárójába, és az utca elején található sarki vegyeskereskedésbe ment. A művész jókedvű volt és vidám. Annyira belefeledkezett a vásárlásba, hogy amikor megpillantotta a kijáratnál lévő hatalmas görögdinnyéket, elszólta magát. – Laci bácsi, friss a dinnye? – kérdezte az eladót Gesztesi. – Tegyen félre egyet, délután beszalad érte Niki.”

A napilap ekkor felhívta a színészt, hogy megnyugtató választ találjanak arra a kérdésre: Gesztesi valóban a volt feleség vásárlási szokásaiba avatta be a boltost, vagy más Nikiről van szó? Ám a családapa mindössze annyit közölt: köszöni, jól van, magánéletéről azonban ennél többet nem kíván elárulni.

Több sem kellett a nyomozóvá avanzsált újságíróknak: tovább követték a színészt. Shrek magyar hangja a boltos incidens után egy órával kisebbik fiával jött ki újra a házból, autóba ültek, és elhajtottak. Szomszédai szerint a jelenet teljesen mindennapos, hiszen a művész úr ismét együtt él a volt feleségével.

– Niki már be is költözött a házba a gyerekekkel, úgy fest, teljes a boldogság – árulkodott egyik szomszédjuk, hozzátéve: a házból esténként jókedvű beszélgetések zaja szűrődik ki, a pár és a gyerekek úgy élnek, mintha sosem lettek volna külön. (Nagyon nem is lehettek, hiszen Niki mindig is a szomszédban lakott és a gyerekek miatt is rendszeresen találkoztak…)


Gesztesiéknél tehát újra teljes a család. A kérdés már csak az, mennyire lehet jó a felmelegített bundáskenyér? De ez már legyen a régi-új szerelmesek gondja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!