Sztárvilág

2009.06.09. 07:00

Fekete Dávid: Tényleg jó fiú vagyok!

Összekuszálódott a Megasztár-rajongók kedvencének élete. A Győrben élő Dávid folyamatos időhiánnyal küzd. Talán ennek is köszönhető, hogy eljegyzését is felbontotta szerelmével.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Fekete Dávid: Tényleg jó fiú vagyok!
[/caption]- Most is Győrből jössz. Hogy-hogy a Megasztár után nem költöztél a fővárosba?
- Én sem tudom. Pedig a lemezemet is egy fővárosi stúdióban vettük fel. Rengeteget ingázom. Friderikusz Sándortól kapott autómban már közel 21 ezer kilométer van. A kocsiban élek szinte. Ha nagyon fáradt vagyok, lenne hol aludnom, de én inkább hazavezetek, csak pár órára is láthassam az édesanyámat.

- Nemrég azt mondtad, szerelmed miatt is ingázol. Most viszont az a hír járja, hogy válságba került a kapcsolatotok.
- Nehéz időszakon vagyunk túl Laurával. A Megasztár alatt folyamatosan feszültségben éltünk mindketten. Naponta több órányi telefonbeszélgetésbe került, hogy megnyugtassam, nincs féltékenységre oka. Sokat vitatkoztunk, de én akkor is megpróbáltam türelmesen kezelni. Mindig is voltak válsághelyzetek, amiket eddig túléltünk. Most azonban azon a ponton tart a kapcsolatunk, hogy időt kértünk egymástól.

- Ez mit jelent pontosan?
- Azt, hogy mosolyszünet van. Megpróbáltam kicsit az ő fejével gondolkodni, és így könnyebb volt megérteni, hogy mit érez. Közös megállapodás volt, hogy egy időre szüneteltessük a kapcsolatunkat. Ennek ellenére minden nap beszélünk, nem veszekszünk, nincs harag.

- Kívülről nézve a lányos anyukák álma vagy.
- Tényleg jó fiú vagyok, egy szeretetcsomag. Rengeteg támadás ért már, de soha nem vágtam vissza. Viszont sokszor emésztem magam belülről. De akkor sem bántok meg senkit.- Nem félsz attól, hogy így unalmasnak tűnsz?
- Lehet, hogy ez unalmas, de én nem szolgálhatok balhékkal. Mindig ilyen voltam. Ha így nem kellek az embereknek, nem fogok összetörni.

- Édesapádra nem haragszol? Hosszú évekig nem vett rólad tudomást.
- Tizennégy éves koromban láttam először, majd két hónap múltán ismét megszakadt a kapcsolatunk. Nem volt rám kíváncsi. Még azt sem tudom mondani, hogy édesapám. Nem haragszom rá. Mégis azt mondom, hogy én sok mindent megértek, de arra az egyre nem találok magyarázatot, hogy valaki 14 éven keresztül nem vesz tudomást a fiáról.

- Nemrég találkoztatok. Tartod vele azóta a kapcsolatot?
- A Megasztár óta találkoztunk már. De úgy érzem, nem várhatja el tőlem, hogy naponta felhívjam. Pedig sokszor eszembe jut, a telefon után nyúlok, de aztán… Nem tudok úgy hozzáállni, mint egy édesapához. Megbeszéltem vele az elmúlt hosszú éveket, meg is bocsátottam neki, de nem lehet úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Van két féltestvérem, egy 10 éves öcsém és egy 16 éves húgom, aki remekül balettozik, nagyon büszke vagyok rá. Mindent elkövetek, hogy velük ne szakadjon meg a kapcsolat, de ez nem csak rajtam múlik.

- Friderikusz Sándorra viszont mindenben számíthatsz.
- Baráti a kapcsolatunk. Szívén viseli a sorsomat. Volt már rá példa, hogy hozzá fordultam tanácsért. Előfordul, hogy Sándor hív fel, a hogylétemről érdeklődik.

- Az autó igazán gáláns ajándék volt a részéről.
- Először nem hittem el, hogy ez igaz lehet. Biztos meggondolja majd magát... De miután felhívott, hogy válasszam ki a színt, már semmi kétségem nem volt afelől, hogy ez nem álom. Szükségem volt már egy jó autóra, hiszen az édesanyám régi kocsiját használtam. Mindenképpen le akartam cserélni, de ilyen járgányra nem futotta volna. Most is csak megköszönni tudom!

- Miből élsz mostanában?
- Most az első, saját albumomra koncentráltam. Stúdióban dolgoztam két hónapig, hogy a legjobb lemezt tudjam elkészíteni. Nyilván én is pénzből élek, a fellépésekből, haknikból tartom el magam. Szerencsére egyre több felkérést kapok, beindult a szekér. Kísérleti jelleggel a TV2 húsvéti műsorait az én hangommal harangozták be. A nézőktől pozitív visszajelzések jöttek, így az Áll az alku hangja is én lettem, illetve nemsokára a csatorna egyik vadonatúj műsorában leszek hallható.

Részletek a Kiskegyedben!

További cikkeink:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!