Sztárvilág

2009.03.06. 15:32

Újabb sztárpár szakított? Kapócs Zsóka és Kamarás Iván szerelmének vége?

Nagy titokban indult négy évvel ezelőtt a két híresség kapcsolata annak idején, sokáig nem vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt. Később ez változott, de kapcsolatukról nem szívesen nyilatkoztak. A pletykák szerint most már nincs is miről!

Kiskegyed Online

Az interneten kezdett terjedni a pletyka, miszerint Kapócs Zsóka és Kamarás Iván útjai különváltak. Színházi berkekben azt rebesgetik, hogy a két sztár között dúló szerelem egyszerűen kihűlt.

Együtt nyaralnak

A sztárpár – a Bors szerint - a pletykák cáfolataként együtt indult nyaralni a múlt vasárnap, úti céljuk Egyiptom volt. Ez persze nem azt jelenti, hogy szerelmük még tart, de talán ad némi reményt arra, hogy az ismerősök tévednek.

Se házasság, se harmadik

Minden szakítás hírére elindul a találgatás, hogy vajon a páros melyik tagja lépett félre. A két sztár kollégái szerint azonban Zsóka és Iván kapcsolata nem egy harmadik miatt vallott kudarcot. Az azonban tény, hogy a sokak által várt esküvő napja sosem jött el a párnál. Párszor felröppent a hír, hogy Iván feleségül veszi kedvesét, de mind hamisnak bizonyultak. Gyűrűt csak a Bonnie és Clyde című színdarabban húzott Iván Zsóka ujjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!