Sztárvilág

2009.03.26. 14:13

Rendőrségi ügy lett a tévés mészárlásból! Túllőtt a célon a Jóban-Rosszban stábja?

Nem először folyik egybe a fantázia világa a valósággal, mióta szappanoperák mennek a tévében. Volt nekünk Isauránk, és vak lányunk, akiknek gyűjthettünk, most pedig a Csillagvirág Klinika dolgozóinak támadóiról tud valaki fontos információkat. Az ész megáll, de komolyan!

Kiskegyed

Sokan emlékeznek az enyhén bandzsa, ámde félvér rabszolgalány történetére, akivel kegyetlenül bánt gazdája. Az első szappanoperák között láthattuk Isaura szívfacsaró történetét. Nosza, több se kellett néhány embernek, még a metróaluljárókban is gyűjtöttek pénzt arra, hogy kiváltság a lányt a rabszolgasorsból! Ezen maga a főszereplő is igencsak meglepődött, mikor hazánkba látogatott.

Szemműtétre is gyűjtöttek

Ez után nem volt megállás, egyre-másra érkeztek a jobb-rosszabb sorozatok Mexikóból, Venezuelából és Brazíliából. Legutóbb Esmeralda, a vak, ámde meseszép lány története ríkatta meg igazán a műfaj rajongóit a tévé képernyője előtt. Naná, hogy valaki ráérő óráiban azt találta ki, hogy majd a magyarok megmentik a hölgyemény szeme világát és az ötlet követői el is kezdték összedobni a műtét árát.Berényi Mikinek, pihenésre

Persze ne gondoljuk, hogy csak a dél-amerikai sorozatok ragadják meg a nézők fantáziáját! Amikor a Barátok közt főgonoszánál, Berényi Mikinél tüdőrákot állapítottak meg az orvosok, a rajongótábor szíve összeszorult, hiszen mi lenne a Mátyás király térrel nélküle? Volt azonban olyan is, aki tanulva az előző évtizedekből számlát nyitott egy bankban és egy csomó embernek elküldte azt az e-mailt, amiben anyagi támogatást kért Berényi Miki felépüléséhez, aki épp az ő kicsiny falujában szeretett volna gyógyulni. A gátlástalan csaló még azt is képes volt leírni, hogy a szereplő sorozatbéli feleségével, Nórával és kislányukkal, Timikével érkezik a településre. Mondani sem kell, volt, aki küldött pénzt!

Ami mindent felülmúl! Rendőrségi feljelentés a terroristák ellen!

E hét legnagyobb poénját azonban a TV2 napi sorozata, a Jóban-Rosszban kapcsán nyújtotta át tálcán a Bors! A lap információi szerint ugyanis egy középkorú asszony bement a rendőrségre, azt állítva, hogy fontos információkkal rendelkezik a Csillagvirág Klinikát megtámadó terroristákról, illetve tudja, hogy kik rendelték el az ott dolgozók halálát! „Az ügyben a BRFK-hoz érkezett feljelentés, mely elutasításra került, mivel a feljelentett cselekmény nem bűncselekmény – nyilatkozta a lapnak Kajó László, a BRFK sajtóügyeletese. A sorozat producere és szereplői mind azt vallják, hogy valamilyen szinten hízelgő számukra az ilyen reakció, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy hitelesen sikerültek a jelenetek. Remélhetőleg Törköly Levente élete azért biztonságban van, és nem fenyegeti semmi veszély. Hogy miért bántaná bárki? Ő volt a terroristák vezetője a sorozatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!