Sztárvilág

2009.03.10. 17:37

Paris Hilton szereti a "szemét kaját", de anyukáját egyenesen imádja!

Egy dolog biztos Paris életében, mégpedig az, hogy magasról tesz a diétákra. Még akkor sem hajlandó megtartóztatni önmagát, ha a Húsvét előtti böjt ideje közeleg. Nem is érti, hogyan mernék egyáltalán megfosztani kedvenc hamburgereitől! Viszont nagyon készül Anyák napjára!

Kiskegyed

Szerencse, hogy a 28 éves, társasági hölgy családja nem kifejezetten tartja a keresztény szokásokat, máskülönben Paris komoly bajba kerülne! Ő ugyanis akkor sem tartaná a húsvéti böjtöt, ha stukkert nyomnának a homlokához! Na jó.. talán akkor igen.

Ismeri önmagát

Az mindenképpen becsülendő Parisban, hogy ismeri saját határait, ezért is utasítja el a böjtölést. „Nem hiszem, hogy kibírnám 40 napon át. Nagy gondot jelentene, hogy nem ehetek csokit és Mekis kajákat. Sosem próbálnám ki, mert tudom, hogy már az első napon feladnám a dolgot. Nem szeretek diétázni, ráadásul a végzetem a vattacukor és a sült krumpli!” – vallotta be a dúsgazdag híresség a minap. De legalább van önkritikája!

Különlegességet Anyák napjára!

Amennyire kerüli a húsvéti ünnepeket, olyannyira szereti az Anyák napját a Hilton lány. „Számomra ez a nap nagyon fontos, hiszen szoros kapcsolatban vagyunk az anyukámmal, mind a mai napig! Ezért szeretném, ha az anyák napja minden évben különleges lenne neki! Ilyenkor általában a kedvenc éttermébe, a hollywoodi Ivy-ba viszem vacsorázni.” – mesélte izgatottan Paris, aki már tudja, hogy milyen ajándékkal lepi meg mamáját, Kathy Hiltont. „Már kitaláltam, hogy mi legyen a meglepetése! Mivel anyu imádja a Chanel holmikat és a pénztárcákat, tudtam, honnan válasszak ajándékot." - árulta el Paris.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!