Sztárvilág

2009.03.13. 14:52

Csoda Tokióban! Három nap alatt fél métert nőtt Katie Holmes haja!

Búcsút mondott kisfiús frizurájának Mrs. Cruise, és látványos loknikat növesztett magának. Mindezt három nap alatt.

Kiskegyed

Tokióban népszerűsíti új filmjét, a Valkűrt Tom Cruise, természetesen feleségével az oldalán. Jól meg is lepték a nagyérdeműt, mert Katie még megszokott rövid hajzatával szállt ki a repülőgépből, három nappal később, a díszbemutatón viszont már dús hajkoronával parádézott.

Nem firtatták

Az udvarias japánok természetesen nem firtatták, Katie milyen módszerrel növesztette meg haját, inkább ujjongtak és fényképeztek, mert Tom nagyon népszerű a szigetországban, pár éve, Az utolsó szamuráj premierjén majdnem szét is szedték örömükben.

Mint akit kicseréltek

Katie egyébként remek formában van, ami szintén meglepő. Az utóbbi hetekben ugyanis olyan fotók jelentek meg róla, amelyeken lepukkant és hervatag volt. A Valkűr díszbemutatóján viszont valósággal ragyogott, és az „utállak, Tom” típusú testbeszéd sem volt megfigyelhető rajta. Vagy megint minden rendben van, vagy Katie zseniális színésznő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!