Szépség és divat

2010.10.02. 09:18

Szépség-időszámítás

Van olyan készítmény, amelyik azonnal, van amelyik csak három hét alatt hat.

NANA.HU

Gyakran elkeseredünk, hogy a méregdrága krémeknek, pakolásoknak nem látjuk a hatását azonnal, sőt akár néhány nap után sincs látható eredménye egy-egy kezelésnek. Ahelyett azonban, hogy elkeserednél, itt az ideje, hogy utánanézz, minek mennyi időre van szüksége ahhoz, hogy a megfelelő hatást kifejtse. Gyakran nem készítménnyel van ugyanis a probléma, egyszerűen csak türelmetlen vagy.

Egy használat is tehet csodákat

Igazi gyorssegélyt jelentenek a bőrnek a különféle maszkok. Legyen szó akár esemény előtti vagy hidratáló maszkról, a változás szemmel látható lesz, már 5-10 perc után is. Ha azonnali beavatkozásra van szükséged, akkor mindenképpen érdemes ezt választanod, hiszen rögtön csodákra képesek, arcbőröd kisimult lesz, és kipihentnek látszol majd egy negyedóránál is kevesebb időt igénybe vevő kezeléstől. Ha egyenetlen az arcbőröd, hámlik, akkor mindig érdemes arcradírt a kezedbe venned és egy-két mozdulattal egyenletessé varázsolhatod arcbőrödet.

Búcsú a duzzadt szemektől

A szemkörnyékápolók legnagyobb többsége nagyjából egy hét alatt fejti ki igazi hatását. Igaz, vannak olyan készítmények, amelyek azonnali hatást eredményeznek, de ezek jobbára optikai segítséget nyújtanak. Tartós változást azonban a legalább egy hetes kezeléstől várhatsz. A szemkörnyékápolók javítják a szemkörnyéki vér- és nyirokkeringést, így csökkentik a duzzadtságot. Ehhez hasonló idő alatt várhatsz megoldást a bőrnyugtató készítményektől is, ezek a krémek megerősítik a bőr ellenálló-képességét, ezáltal csökkentik az érzékenységet, ehhez pedig némi időre szükség van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!