Szépség és divat

2010.05.25. 10:38

Lara Stone álomesküvője pezsgő nélkül

BAMA

Az egyik legfelkapottabb modell, a holland származású Lara Stone férhez ment a hétvégén Londonban.

Férje, David Williams angol színész, akivel tavaly kezdett randizni. 2010. január 20-án már tudtuk, hogy eljegyezték egymást. William Los Angelesben kérte meg a topmodell kezét, miután a lány szülei áldásukat adták a kapcsolatra. Williams Lara előtt járt Patsy Kensittel, Emily Scottal és Lauren Budd modellel is.

2010. május 16-án a londoni Claridge"s Hotleben mondták ki az igent és persze, ahogy azt egy szupermodelltől el is vártuk, Lara ruhája lenyűgöző volt. A Givenchy tervezője, Ricardo Tisci igen jó barátja, így egyértelmű volt a választás. A ceremónián egy általa tervezett hosszú, fűzős, csipkebetétes, láncokkal szegélyezett, selyemkapucnis ruhát viselt, míg a buliba már átöltözött egy csupaflitter arany miniruhába.

A vendégek közt ott volt többek között a brit komedisták apraja-nagyja és a divatvilág prominens személyiségei is. Tom Fordtól Jefferson Hackig. Lara modell barátnője, Linda Jeuring Yeats verset olvasott fel, stílusosan a "He Wishes for the Clothes of Heaven" címűt, Matt Lucas hírhedt karakterének, Majorie Dawesnek öltözve tolta be a tortát. Lara, aki küzdött alkoholproblémákkal beszéde után inkább pattogatott kukoricát majszolt.

Ezek is érdekelhetik