Dráma a 4X100 döntőjében

Kommentek

Legolvasottabb

1
Óriási terület lángolt Vaskút közelében
2
Vonat ütközött egy autóval Kapásfalunál
3
Robbanás Alsószéktón: gázpalackot akartak cserélni
4
Szolgálatba álltak az új börtönőrök Kecskeméten
5
Hamar elkapták a zsaruk a külföldi kocsitolvajokat
diagnózis
A mellrák öl – fontos a gyakori vizsgálat
cambrilsi hős / 4 perce
Barcelonai gázolás – sokkot kapott a merénylőket lelövő rendőrnő
Az El Mundo riportja szerint a rendőrnő maga jelentkezett további szolgálatra az után, hogy a rendőrség elrendelte a biztonsági intézkedések fokozását a barcelonai merénylet után.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szerető édesanyám, odaadó nagymamám GÁL IMRÉNÉ Kalocsai Irén életének 78. esztendejében, 2017. július 11-én, betegséggel folytatott küzdelme után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. augusztus 31-én, 10.00 órakor lesz a budapesti VIII. kerületi Fiumei úti sírkert ravatalozójában. Hamvait férjével közös sírba helyezzük el. Gyászoló család.
"Sajnos nem jössz már, s nem hallom hangodat, még a gyertya lángja sem enyhíti hiányodat. Egyre csak múlnak a napok, a hetek, de hangod csak azt súgja: Sajnos nem jöhetek." Soha el nem múló fájdalommal emlékezem DANICS LÁSZLÓ ÁRPÁD halálának 9. évfordulóján. Akik ismerték és szerették, emlékezzenek velem. Örök szeretettel: Feleséged.
Értesítjük barátait, ismerőseit, munkatársait, hogy DR. SÜMEGI ANNA MÁRIA elhunyt testvérünk lelki üdvéért 2017. augusztus 26-án, 10.00 órakor a Kiskörősi Katolikus Templomban gyászmisét tartunk. Testvérei.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy DR. VEREBÉLYI ISTVÁN ügyvéd 71. évében távozott közülünk. Hamvasztás utáni búcsúztatását 2017. augusztus 23-án, 10.00 órakor a Barátok templomában tartjuk. Kérjük, hogy kegyeletüket egy szál virággal róják le. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
"Hirtelen itt hagytál, de a Te szíved már nem fáj, a miénk vérzik, a fájdalmat az élők érzik." Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LACZI ISTVÁNNÉ Palotás Klára a (MEZŐGÉP) AGRIKON volt dolgozója szíve örökre megszűnt dobogni, 79 éves korában legyőzte Őt a gyilkos kór. Szeretett Édesanyánkat 2017. augusztus 22-én, 15.00 órakor helyezzük örök nyugalomra a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy id. KOLLÁR IMRE a lajosmizsei Gépjavító volt dolgozója Lajosmizse-alsólajosi lakos, életének 78. évében elhunyt. Temetése 2017. augusztus 22-én, 9.00 órakor lesz a lajosmizsei temetőben. A gyászoló család.
"Csak az hal meg, akit elfelejtenek" SZÉKELY GYÖRGY történész, numizmatikus, régész főmuzeológus életének 62. évében, 2017. augusztus 4-én tragikus körülmények között elhunyt. Temetése 2017. augusztus 24-én (csütörtökön) 15.00 órakor lesz a kecskeméti Református Temetőben az evangélikus egyház szertartása szerint. Gyászoló család Kecskeméti Katona József Múzeum
"Búcsú, mint nem mondtál kis nekünk, elmaradt. Elmentél tőlünk hirtelen, de gondolatainkban és szívünkben örökké velünk maradsz." SZŰCS PÁL MIHÁLYNÉ Balázs Anna halálának 10. évfordulójára. Szerető férje és gyerekei.
arcra fel! / 1 órája
Így csináljon bőrradírt házilag – olcsó és hatásos
különösen veszélyes / 1 órája
Súlyosan veszélyeztette kisgyermekét a Sziget sztárfellépője?
felfedezés / 1 órája
Megtalálták a USS Indianapolis roncsait
Magyarok kenyere / 2 órája
Böjte Csaba: a világot az igenek, a bizalom és a hit viszi előre
Rali-vb / 3 órája
Idei második győzelmét aratta Ott Tänak
ortodox egyház / 4 órája
Semjén: Magyarország sosem felejti el, mivel tartozik a keleti kereszténységnek