Sport Hírek

2006.11.01. 15:29

Férfi asztalitenisz Klubcsapatok Szuper Ligája 5. forduló

A párosok küzdelme óriási csatát hozott, melyet hazaiak engedtek ki a kezükből, hiszen az első szettben már 9/4-es előnyre tettek szert Marsiék, de a Gárdos vezérelt pár ellen nem tudták megnyerni 11/13 elveszítették.

-

Kecskeméti Spartacus Sportkör - Turnerschaff Sparkasse Innsbruck 5/5

Helyszín: Kecskemét, Széchenyi sétány 11. Asztalitenisz csarnok
Időpont: 2006. november 1. 10.00 óra. (szerda)
Játékvezetök:  Erdei Pál és Vikor Beatrix

Győztesek: Kecskeméti Spartacus, Marsi Márton 3, Magyar László 2,
I   Turnerschaff Sparkasse Innsbruck, Gárdos Krisztián 2,
 Maier Christopf 1, Storf Martin 1. és a Gárdos/Storf páros

A párosok küzdelme óriási csatát hozott, melyet hazaiak engedtek ki a kezükből, hiszen az első szettben már 9/4-es előnyre tettek szert Marsiék, de a Gárdos vezérelt pár ellen nem tudták megnyerni 11/13 elveszítették. 

A következő szett magabiztos győzelmet hozott, de a harmadik ismét 11/13 vereséget, a negyedikben ismét felülkerekedtek a Sparisok, majd a döntő szettben az elején előnyt szereztek, de az ellenfél fordítani tudott és megnyerte a párost 2/3.

A teltházas mérkőzésen a nézők mindjárt az elején nagyon izgalmas párost láthattak melyet tapssal, jutalmaztak.

A folytatásban Vajdának nem sikerült Maier ellen szettet nyerni 0/3, Magyar nem találta a ritmust Gárdos ellen 0/3, Marsi leiskolázta Storfot 3/0.
A mérkőzés állása 1/3.
Marsi az első szett elvesztése után magára talált és végig irányítva nyert Maier ellen 3/1, Vajda nem tudott borsot törni Gárdos orra alá 0/3, Magyar visszavágott az Innsbruckban elszenvedett vereségért Storfnak 3/0.
A mérkőzés állása 3/4.
Marsinak már csak Gárdos legyőzésére volt szüksége ahhoz, hogy megismételje az idegenben nyert 3 partit, most is nagy küzdelmet hozott kettejük mérkőzése, fantasztikus poénokat játszottak, melyből most Marsinak ment jobban 3/2. Magyar ismét egy revansra készült Maier ellen, ami nagyon jól sikerült, szinte megsemmisítette az ellenfelét 3/0.
A mérkőzés állása 5/4 a Sparinak.

Szinte a semmiből fordította meg a csapat a mérkőzést, Vajda, aki rossz napot fogott ki megpróbálta a mérkőzést megnyerni Storf ellen, de nem sikerült és 1/3-as vereséget szenvedett.
A végeredmény 5/5. 

Fodor Miklós edző: kicsit izgultunk, hogy ünnepnap van és nem fognak kijönni a szurkolóink, de mindenkinek köszönet, hiszen telt házas mérkőzést sikerült játszanunk.
A fiúknak is sikerült visszahozni a mérkőzést 1/4-es hátrányból, és fordítani 5/4-re de Vajdának nem sikerült feltenni az i-re a pontot. A folytatás szombaton 15.00 órakor az extra ligában Kemecsén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!