Sport Hírek

2006.09.16. 21:57

Interjúk a KTE-Ferencváros végén

A sikeres kecskeméti szereplést követően mikrofonvégre kaptuk Varga Istvánt, Gellei Imrét, valamint dr. Kisjuhász Gyulát.

Valasek Tibor

Varga István a múlt hétfőn váltotta a KTE kispadján Török Lászlót. Az új edző remekül mutatkozott be, aminek hangot is adott egy gyors interjúban.

- Gondolom ilyen kezdésről álmodott, amióta kinevezték a kecskeméti csapat mesterének?
- Olyan elképzelésről álmodtam, amit az első 15 percben nyújtottuk, amikor megszerztük a vezetést. Aztán megfogyatkoztunk, és mást kellett játszanunk, mint amit elterveztünk.
- Jogosnak érezte a kiállítást?
- Bosszantanak az ilyen dolgok. Itt volt 10 000 ember, minden adott volt, hogy egy jó meccset játsszunk, amit elrontott a játékvezető egy ilyen közbelépéssel. A másik oldalon Tímár, hasonlóan kemény megmozdulásáért, még csak lapot sem kapott. Nagyon jó csapat a Ferencváros, de úgy gondolom, nem kell őket ennyire segíteni. Enélkül is bajnokok lesznek.
-Most már nem 100 %-os a Fradi, és ez a KTE-nek köszönhető.
- Egyébként se lett volna az. Ha nem mi, akkor előbb-utóbb egy másik csapat megállította volna őket.
- Balla Misit nem akarta korábban beállítani?
- Nem gondoltam előbb. Olyan szituáció alakult ki, hogy be kellett küldenem.  Csordás a végén már nem nyújtotta azt , amit kértem tőle, ezért változtatni kellett.
- A csere végülis remekül sikerült.
- Hát igen, de ez már a szerencse dolga, hogy épp Balla került remek helyzetbe a ráadásban. Egyébként ez benne van.


Gellei Imre, az FTC trénere is nyilatkozott:

- Rossz felfogásban játszottunk az első 30 percben, ezt követően magunkra találtunk. majd a második félidőben sajnos ráültünk az eredményre. Ez a legvégén megbosszulta magát, csak magunkat okolhatjuk.


Dr. Kisjuhász Gyula, a KTE Kft. ügyvezetője:

- A kiállítást megelőző szabálytalanság előtt, szerintem Tököli Attila lesről lépett vissza, amit a pertjelző nem húzott be. Ezt követően történt a szabálytalanság, ami szerintem nem ért pirosat. Nem volt utolsó emberes szituáció, és nem volt gólhelyzet sem.
A 10. percben a hazai csapatot hátrányba hozni nem szokványos dolog. Ez azonban a csapat, a KTE erejét megsokoszorozta, és olyan teljesítményt nyújtott mentálisan, amit eddig azért hiányoltunk. Ez eredményezte azt, hogy a végén a gondviselés jutalmazott bennünket, amit egyébként meg is érdemeltünk. 1:0 után a Fradi két rögzített helyzetből tudott fordítani, azt követően nagy választásunk nem volt, mint visszaállni biztos védekezésre. A kontra lehetőségben bíztunk, végül egy kapu előtti kavarodásból jogosan szerztük meg a második gólunkat, és az egy pontot, ami győzelemmel ért fel a mérkőzés összes körülményét figyelembe véve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!