Sport Hírek

2006.06.12. 08:53

Pezsgővel és tortával ünnepelték a focistákat Bugacon

Az már az előző héten eldőlt, hogy az utolsó fordulótól függetlenül, a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának győztese a Bugac csapata lesz. A kis település játékosai olyan fegyvertényt hajtottak végre, amilyet még soha sem.

Szentirmay Tamás

Eddig ugyanis nem sikerült még bajnoki címet szerezniük. Éppen ezért nagy volt a készülődés, az utolsó mérkőzés előtt, amikor is a Helvécia csapatát fogadták.
A vendégek nem tisztelték a bajnokot és könnyed játékkal, gólzáporos mérkőzésen, 5-4 arányban legyőzték a Bugac csapatát. Ezzel a negyedik helyet szerezték meg a bajnokságban. A hazai játékosoknak, vezetőknek és szurkolóknak, kicsit keserű ízű volt a szájuk, hogy a helvéciaiak elrontották az ünnepüket. Ettől függetlenül, a mérkőzés alatt, többször is felhangzott a kórus, hogy bajnokcsapat, bajnokcsapat.
A találkozó lefújása után Losonczy László, a megyei szövetség főtitkára adta át az aranyérmet a csapat tagjainak, vezetőinek. Természetesen előkerültek a pezsgős üvegek is, aminek a tartalmából jutott mindenkinek. Az ünneplés ezután tovább folytatódott, és egy meglepetés is várta a labdarúgókat. Csitári Tibor polgármester egy olyan tortával lepte meg a fiúkat, amire az volt írva, hogy bajnokcsapat. Ez még csak fokozta a jókedvet, s a labdarúgók és a vezetők, a vacsora elfogyasztása után tovább ünnepeltek

Ezek is érdekelhetik