Sport Bács-Kiskun

2016.09.23. 08:37

Vasárnap Hírös Félmaraton Kecskeméten

Vasárnap tizedik alkalommal rendezik meg Kecskeméten, a szabadidőközpontban a Hírös Félmaratont. 300 és 1000 méteres, valamint 7, 14 és félmaratoni, 21 kilométeres távon lehet indulni.

H. I.

A gyerekeket a 300 és 1000 méteres távok mellett egész nap légvár, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás és arcfestés várja. Találkozhatnak Nick Árpád erőművésszel is: lehet próbálkozni, hányan bírják őt elhúzni. A helyszínen meg lehet majd tekinteni a Spartathlont háromszor teljesítő, idén júliusban a kaliforniai Halál-völgyet is végigfutó Vajda Zoltán relikviáit is.

A hosszabb távon indulók részére egyedi, csak a versenyre készített befutó érem teszi emlékezetessé a futást. Természetesen a kalóriapótlásról is gondoskodnak a szervezők, a IUSTITIA Sport és Kulturális Egyesület és Kecskeméti Önkormányzati Dolgozók Szabadidő Sport Club: az útvonalon 3,5 kilométerenként frissítőpont lesz, a célban befutó csomag vár mindenkit. Ha ez nem elég, akkor tésztapartin lehet rásegíteni a pótlásra.

Pár hasznos infó

A verseny a szabadidőközpontban lesz, belépés a Csabay Géza körút felől, a versenyközpontot a Tó Hotel melletti területen, a Domb Beach-nél találják a résztvevők. A 300 méteres táv rajtja 10.45-kor lesz, az 1000 méteré 10.50-kor, míg a 7, 14 és 21 kilométernek 11 órakor indulhatnak neki a futók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!