Sport Bács-Kiskun

2015.08.21. 12:24

Megnősült és visszatér Kecskemétre

A KTE-Duna Aszfalt szurkolóinak egyik kedvence, a tavalyi évben Kecskeméten szereplő Ivosev Tomiszlav visszatér Kecskemétre.

PN

A játékos és a klub egy évre szóló szerződést kötött. A 204 cm magas, 110 kg-os játékos nem csupán pontjaival, vagy a védekezésével vált a keret igen fontos tagjává, hanem a mentalitásával, a mindenek feletti győzni akarásával, a csapatban betöltött vezér szerepével is. Ivosev számára nagyon fontos eseményt hozott a nyár, ugyanis megnősült, így immár házasként jön vissza Kecskemétre – írja a ktekosar.com.

Augusztus 3-a óta zajlanak edzések a KTE-Duna Aszfaltnál. Az első héten a fiatalok dolgoztak Borisz Maljkovics vezetőedzővel, 10-től a felnőttek keretének több tagja is bekapcsolódott a munkába, hétfőtől pedig a nyarat a válogatottakkal töltő játékosok is edzésbe álltak.

A tavalyi keret nagy része együtt maradt (Hegedűs Gergely, Pongó Máté, Pongó Martin, Mészáros Máté, Kovács Péter, Karahodzics Kemal, Kovács Barnabás, Marko Djeraszimovics, Keller Iván, Jakab Péter, Piukovics Bálint, Pintér Dávid), hozzájuk csatlakozik Ivosev Tomiszlav.

Ezek is érdekelhetik