Sport Bács-Kiskun

2015.04.19. 20:10

Négyet gurított Baján az ESMTK

Új, digitális eredményjelző fogadta az őszies időben a Vasvári Pál utcába látogató szurkolókat.

Kubatovics Tamás

A pályázati támogatásból beszerzett, csaknem egymillió forintos szerkezet azonban nem hozott új időszámítást a csapat életébe, a szokásosnak mondható forgatókönyv szerint szenvedett vereséget a Baja. Ellenfele sem mutatott sokat, három kontra és egy büntető hozta össze a győzelmet, egyébként az erzsébetiek nem rúgtak kapura. A találkozó legszebb jelenete az volt, amikor a 30. percben egy gólya alacsonyra ereszkedve szállt el a pálya felett.

Egyébként nagyjából hasonló csapatok birkóztak a pálya közepén, leheletnyi hazai fölénnyel, pedig a középpályán szembetűnő volt a fővárosiak gyorsasági fölénye. A támadó harmadban azonban mindkét oldalon elfogyott a tudomány. Szünet után azonban elég volt a menetrendszerű hazai hiba, egy gyors akció végén a balról középre lőtt labdából szereztek vezetést a vendégek. Pár perc múlva egyetlen passzra voltak attól, hogy hárman vigyék a bajai kapura a labdát, ám a döntő átadást elrontották. De nem sokat bánkódtak ezen, mert a kapu előterében a gólhelyzetbe kerülő Bukovec jó ütemben lassított, a visszafutó István felborította, ami piros lapot és 11-est, majd újabb vendéggólt eredményezett. A Baja ezután minden mindegy alapon próbálta megszerezni a szépítő találatot, több távoli bombát is eleresztettek Lógóék, gólt azonban az ESMTK szerzett egy végjátszott kontrából, majd a lefújás előtti másodpercekben a félpályánál egymásnak rohanó védők segítségét egy újabb gurítással váltották gólra a vendégek.

SCHIEBER PINCÉSZET BLSE–ESMTK 0–4 (0–0)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Közép csoport, 23. forduló. Baja, 100 néző. Vezette: Mód (Radák, Nagy A.)
Baja: Orbán - Harnos, Knap, Lógó, István - Illés, Szabó Sz. - Pump (Varga Ö., 61.), Hosszú, Sibinger- Ács (Szádeczky,61.) Vezetőedző: Evanics Zoltán.
ESMTK: Bonica - Lázár, Nemes, Szabó, Surányi - Kiss D. (Böröczky, 84.), Farkas A., Túri , Murinai (Mile, 89.) - Bányai - Bukovec (Szabó G., 62.) . Vezetőedző: Turi Zoltán.
Gólszerző: Bukovec (0–1) a 47., Túri (11-esből, 0–2) az 56., Murinai (0–3) a 65. , Bányai (0–4) a 90. percben.
Kiállítva: István az 55. percben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!