Sport Bács-Kiskun

2014.10.01. 20:08

Laczkó Zsolt nem azt nézte, hogy hol kereshet többet

Laczkó Zsoltnak lett volna lehetősége külföldre szerződni, ám a huszonegyszeres válogatott játékos az élvonalbeli Kecskeméti TE együttesét választotta.

Borbély Károly

Fotós: BUS CSABA

Válogatott labdarúgóval bővült a Kecskeméti TE kerete, szerdán ugyanis a hírös városi klub elöljárói mindenben megállapodtak Laczkó Zsolttal, aki legutóbb a Ferencvárost erősítette.
„Nagyon boldog vagyok, hogy újra csapatban érezhetem magam. Nehéz volt mentálisan és fizikálisan is úgy edzeni, hogy nem volt csapatom. Szeretném megköszönni a Puskás Akadémiának, hogy náluk készülhettem, nagyon korrektül álltak hozzám. Szintén köszönettel tartozom a Vasasnak, ahol az utolsó héten edzettem, és minden szolgáltatást igénybe vehettem.” – nyilatkozta a KTE honlapjának a 27 esztendős, huszonegyszeres válogatott játékos, aki beszélt arról is, hogy miért a kecskeméti csapatot választotta: „Ez nagyon friss történet, hiszen kedden született meg a döntés. Külföldi szerződéssel próbálkoztam, lett volna lehetőségem az olasz harmadosztályba, vagy más országokba igazolni. Az volt a fontos azonban, hogy hol tudok játszani, minél több játéklehetőséget kapni, nem a pénzt néztem a jelenlegi helyzetben. Életem egyik legnehezebb időszaka volt az utóbbi. A KTE segítsége nagyon sokat jelent számomra!”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!