Sport Bács-Kiskun

2014.10.06. 10:59

Aranyéremmel tértek haza a lajosmizseiek

Telkiben az elmúlt hét szombatján rendezték meg az OTP Bank Bozsik Program Tanévindító Fesztiválját, ahol szép Bács Kiskun megyei siker született.

Szentirmay Tamás

Az eseményt hatszáz fiatal részvételével rendezték meg Telkiben. Az egész napos program során két egyesületi korosztály, valamint három leány és három fiú intézményi korosztály csapatai mérték össze tudásukat körmérkőzéses rendszerben. A legfiatalabbak, az U7-es és U9-es korosztály tagjai Grassroots-fesztiválon focizhattak.

Megyénket a lajosmizsei Fekete István Általános Iskola és a kecskeméti Református Általános Iskola csapata képviselte a rendezvényen. A lajosmizseiek veretlenül az első helyen végeztek, míg a Karakas Ferenc által vezetett refisek nagy küzdelemben az 5. helyet szerezték meg. A lajosmizseiek eredményességét még az is növelte, hogy játékosuk Faragó Bence gólkirályi címet szerzett. A győztes csapat tagjai: Pető Gábor, Kéri Zsolt, Rigó Márk, Nyilas Vendel, Faragó Bence, Bartkó Levente, Hupka Tamás, Benedek Tibor, Szőrös Ádám, Pesti Péter. Edző: Faragó Gyula
A helyezésekért járó díjakat Nyilasi Tibor és Fenyvesi Máté legendás labdarúgók adták át. Ott volt Telkiben Szász Kitti freestyle világbajnok is, aki színvonalas bemutatóval szórakoztatta a fiatalokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!