Sport Bács-Kiskun

2014.01.23. 19:45

Polekszics fanatikus, Szabó Gergő hatalmas tehetség

Öt kapussal végzi a felkészülést Horváth Zoltán, a KTE-Phoenix Mecano kapusedzője. Vukasin Polekszics, Németh Viktor, Verebélyi Konrád, Szabó Gergő és Csala Róbert dolgozik a tréner irányításával.

Borbély Károly

– Konrád már a Magyar Kupában is kiválóan védett, és egy jelentős fejlődés tapasztalható nála, elsősorban technikailag és magabiztosságban. Nagyon komolyan számolunk vele, folyamatosan építgetjük. Szabó Gerit már ősszel is figyeltük, két-három alkalommal fel is hívtuk edzeni. Mostanra teljesen idevettük, a téli felkészülést velünk fogja végig csinálni. Az egyik legnagyobb tehetségnek tartom, akit az utóbbi időben láttam, persze nagyon sok munka lesz még vele. Az alaptehetsége kitűnő, fejben és gyorsaságban kell összerakni. Szép jövő előtt áll ő is, persze ha ezt el is hiszi magáról. A felkészülés során, biztosan be fog majd mutatkozni meccsen is – nyilatkozta a csapat honlapján, a kecskemetite.hu portálon Horváth Zoltán, aki Polekszicsről a következőt mondta: – Egy fanatikus, őt  inkább vissza kell fogni kicsit. Előtte ott lebeg a válogatottság, valamint a biztos játéklehetőség, ez különösen nagy motivációt ad neki. Rendkívül magabiztos, nála főleg a gyorsításra kell helyeznünk a hangsúly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!