Sport Bács-Kiskun

2014.01.09. 14:52

Koszó is búcsút int

A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano hivatalos honlapján tudatta: szerződést bontott Koszó Balázzsal és Mogyorósi Józseffel.

Borbély Károly

Mindkét védő szabadon igazolhatóvá vált. Koszó 2007 óta volt a KTE játékosa, 53 NB I-es meccsen lépett pályára a klub színeiben, egy gólt szerzett. Mogyorósi egy évvel ezelőtt érkezett Kecskemétre, 26 mérkőzésen kapott szerepet a lila-fehér csapatnál, kétszer volt eredményes. Az nso.hu információi szerint Mogyorósi az NB II-ben szereplő Ajkánál folytatja pályafutását. Koszó Balázs még nem tudja, hogy hol játszik a következő idényben.

– Kapcsolatban állok több csapattal, szeretnék a legjobb helyre kerülni. Fontos szempont, hogy szakmailag fejlődni tudjak, és rendszeresen játéklehetőséget kapjak. Nem szeretném sokáig halogatni a döntést, bízom benne, hogy hamarosan eldől a sorsom – mondta Koszó Balázs, akinek a távozásával kettőre csökkent azon labdarúgók száma a KTE-nél, akik 2008-ban megnyerték az NB II Keleti csoportját, és történelmet írva feljutottak az élvonalba. Már csak Gyagya Attila és Vladan Szavics tudd mesélni a többieknek azokról az időkről...

– Már rég tudtam, hogy elválnak útjaink. Nyáron lejárt a szerződésem, de akkor a klub vezetői és az új edző is jelezte, hogy számít rám. Nem volt kérdés, hogy maradok. Szeptember közepétől azonban már a keretben sem voltam. Valami megváltozott, de nem tudom, hogy mi. Nem esik jól a búcsúzás, de már túltettem magam rajta. Kecskeméti születésű és nevelésű játékos vagyok, sok évet eltöltöttem a klubnál, de az utóbbi időben már munkálkodott bennem, hogy talán váltani kellene. Remélem, hogy az új környezet, az új célok jót tesznek majd nekem – vélekedett Koszó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!