Sport Bács-Kiskun

2014.01.30. 18:17

Csapatban a kézilabdázók voltak a legjobb halasi sportolók

Kiskunhalason megszületett a döntés a település legjobb sportolóiról. A városi elismeréssel a 2013-ban kimagasló teljesítményt elért sportolókat díjazzák.

Tapodi Kálmán

A döntésre felkért bizottság, a beérkezett javaslatok alapján az „Év női sportolója” címet Szalai Ágnes, versenytáncosnak ítélte oda, aki a berlini világbajnokságon párjával bejutott a 24-es döntőbe.
Az „Év férfi sportolója” díjat dr. Jerémiás Attila, szenior atlétának ítélték oda. Az „Év leány utánpótlás sportolója”címet megosztva kapta Weinhardt Virág, gyermek Európa-bajnok díjugrató és Juhász Janka sokszoros magyar bajnok úszó.

Az „ Év fiú utánpótlás sportolója” díjat: Jerémiás Donát atléta nyerte. Az „ Év csapata” a Kiskunhalasi UKSC NB II-es férfikézilabda csapata lett. 2013. Év „esélyes” sportolója díjat megosztva kapja Péter Dávid és a Kiskunhalasi Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola „Kapkodd a lábad!” elnevezésű versenyen országos döntőt nyert csapata.

Kiskunhalas Város Polgármesterének különdíját Döme Gábor, világbajnoki ezüstérmes sporthorgász kapja. A Csáki Öcsi-díjat: a Fiat Autoteam SE női amatőr kézilabda csapata nyerte.
A Gulyás „Pók” József-díjról a napokban születik döntés. A díjátadó gálát március első napján tartják a Sóstó Csárdában. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Weinhardt Virág
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!