Sport Bács-Kiskun

2013.01.04. 19:27

Lehet, hogy Gyagya és Bertus távozik a KTE-től

Könnyen lehet, hogy sem Gyagya Attilát, sem Bertus Lajost nem láthatják tavasszal a Kecskeméti TE csapatában a futballszurkolók. Információnk szerint mindkét játékosra szemet vetett a Siófok.

Borbély Károly

„Ha menni kell, akkor menni kell.” – mondta Gyagya Attila arra a hírre reagálva, hogy az NB I-es labdarúgó bajnokságban utolsó, azaz 16. helyen álló Siófok szemet vetett rá. Lapértesülések szerint a Balaton-partiak kölcsönvennék a Kecskeméti TE Phoenix Mecano védőjét. A csakfoci.hu úgy tudja, a lila-fehérek hajlanának is a labdarúgó elengedésére.

– Nem tudok semmi konkrétummal szolgálni. Szombaton megyek vissza Kecskemétre, a jövő héten biztosan tárgyalok a klub vezetőivel. Szeretnék a hírös városban maradni, de ha menni kell, akkor menni kell – mondta a Petőfi Népének Gyagya Attila, akinek 2013. június 30-án jár le a szerződése a KTE-nél.

Gyagyához hasonlóan Bertus Lajost is szívesen látnák Siófokon. Korábbi információk szerint a középpályást a Paks vezetőedzője, a KTE korábbi sikerkovácsa, Tomiszlav Szivics is el tudná képzelni csapatában.
– Pontosat nem tudok mondani ezzel kapcsolatban, a klubokon múlik minden. Egy ami biztos: minél többet szeretnék játszani. Ha ez azzal jár, hogy váltanom kell, akkor váltok. Persze a legjobb az lenne, ha a KTE-ben maradhatnék. Ha mégis mennem kell, akkor a két együttes közül a Paksot választanám. Jók a körülmények a Duna-partiaknál, és persze az sem elhanyagolható, hogy a vezetőedzőt, Tomiszlav Szivicset jól ismerem. Nála váltam felnőtt játékossá. Remélem, hogy minél hamarabb eldől a sorsom, jó lenne a tavaszra való felkészülést ott elkezdeni, ahol játszani fogok – mondta Bertus Lajos, akinek Gyagyához hasonlóan szintén az idén június 30-án jár le a szerződése a hírös városiaknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!