Sport Bács-Kiskun

2011.12.04. 12:43

Vajon köztük van a jövő Messije?

Lelkes és ügyes óvodás focisták léptek pályára szombaton a kecskeméti Tóth László Általános Iskolában rendezett tornán. Megállás nélkül futottak és szédítően cseleztek a kissrácok.

H. I.

A kupát az intézmény "Legyél Te is Focista" programjának keretében szervezték meg azzal a céllal, hogy bemutassák az iskolában induló labdarúgó-sporttagozatos osztályt és a nevelési-oktatási kínálatot. A rendezvényen hat csapat vett részt körülbelül nyolcvan gyermekkel és szüleikkel. A tornát mindkét csoportban a KTE nyerte, két ezüstöt szereztek az UFC növendékei, a Lánchíd óvoda és a Kinder ovi kisfocistái pedig bronzérmet kaptak.
 
Fenyvesi László, az iskola igazgatója elmondta: még várják a labdarúgó-sporttagozatos osztályba a focizni, sportolni szerető gyerekeket. A tanulókkal minden nap UEFA B licenszes edző és szakképzett testnevelők foglalkoznak majd. A heti öt testnevelés órából három labdarúgó képzés, kettő pedig általános jellegű (atlétika, torna) lesz. Az intézmény utánpótlás-nevelési programját támogatja az KTE NB I-es együttese és a kecskeméti önkormányzat, városi szintű beiskolázást biztosítva. A lányok részére kosárlabda sportágban is lehetséges az emeltszintű képzés. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Megállás nélkül futottak és szédítően cseleztek a kissrácok
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!