Sport Bács-Kiskun

2011.12.13. 20:37

A Török-Szabó kettős a KTE kispadján

Megszületett a döntés! Nevezetesen az, hogy ki veszi át a Kecskeméti TE csapatától november 26-án közös megegyezéssel távozó Tomiszlav Szivics vezetőedző szerepkörét.

R. I./B. K.

Az NB I-ben szereplő labdarúgóklub tulajdonosai a leginkább kézenfekvő és leginkább „zsebet kímélő” megoldás mellett voksoltak: az utóbbi időben az utánpótlásért felelős Török László lett a csapat szakmai igazgatója, aki közösen irányítja az edzéseket az eddig megbízott tréner Szabó Istvánnal. Török László a Pro Licence-s edzőképzés első éves hallgatója, jelenleg tanulmányúton van a Manchester United csapatánál. 

– Török László mellett döntöttünk, a jövőben ő lesz a szakmai igazgató, Szabó Istvánnal közösen irányítják az NB I-es csapatot. Azt hiszem egyikőjüket sem kell bemutatni a kecskemétieknek. Mindketten hosszú évek óta kiváló munkát végeznek a klubnál. Mindenképp olyan vezetőket szerettünk volna találni, akik ismerik a helyi viszonyokat, lojálisak az egyesülethez. A csapat játékosállományát is úgy szeretnénk kialakítani, hogy minél több saját nevelésű labdarúgó legyen a csapatban – mondta Rózsa Pál, a Kecskeméti TE többségi tulajdonosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!