Sport Bács-Kiskun

2011.11.07. 09:30

Bács megyei sikerek a sportlövő diákolimpián

Hódmezővásárhely adott otthont a 2011/2012. tanévi sportlövész Diákolimpia Országos Döntőjének, ahol megyei sikerek is születtek.

baon.hu

<exra>November 5-én általános és középiskolás diákok százai vették birtokukba a város által ingyen rendelkezésükre bocsátott Hódtói Sportcsarnokot. A nemes versengés esti eredményhirdetésén a megyénket képviselő tanulóknak is sikerült dobogóra állniuk.

Geri Péter a kalocsai Dózsa György Gazdasági, Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola tanulója légpisztoly 20 lövés, a Ferenczi Bence (Szent István Gimnázium, Kalocsa), Nagy Nándor (Petőfi Sándor Gépészeti és Informatikai Szakképző Iskola és Kollégium, Kiskunfélegyháza), és Szegfű Márió (Türr István Gazdasági Szakközépiskola, Baja) alkotta csapat légpuska 20 lövés versenyszámban Diákolimpiai Bajnoki címet szereztek, míg a Geri Péter, Ferenczi Bence, Szegfű Márió alkotta csapat légpisztoly 20 lövés versenyszámban a harmadik helyen végzett.  Ezeken  kívül két negyedik és három ötödik helyezést értek el megyei versenyzőink az indulók népes seregéből.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Gratulálunk a szép eredményhez!
[/caption]

baon.hu Gratulálunk a szép eredményhez! -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!