Sport Bács-Kiskun

2011.09.08. 17:35

Toyotákkal vágnak neki a 2011/2012-es szezonnak a Pick Szeged kézilabdásai

Tizenkét autóval segíti az NB I-es szegedi férfi kézilabdacsapat munkáját a Toyota Motor Hungary Kft. A sportolók pénteken vették át a kilenc Corollát és a három Avensist.

baon.hu

Szokatlan helyszínen tartotta évadnyitó sajtótájékoztatóját a Pick Szeged kézilabdacsapat: a rendezvénynek a szegedi Toyota TMax márkakereskedés adott helyet.

A csapat választása nem véletlenül esett az autószalonra, hiszen itt vehették át azokat az autókat, amelyekkel a Toyota Motor Hungary Kft. segíti az NB I-es játékosokat. A szegedi férfi kézilabdások összesen tizenkét Toyotát kaptak: a játékosok szállítását kilenc Corolla segíti majd a holnaptól induló szezonban, a csapat megújult vezetőségének napi munkájához pedig három Avensist biztosít a japán autógyár.
„Hosszú ideje kerestük a lehetőséget, hogy újra támogathassuk a hazai élsportot," mondta az autók átadása alkalmával László Richárd, a Toyota Motor Hungary Kft. értékesítési és marketing igazgatója.

„Mindenképpen olyan csapattal szerettünk volna együttműködésre lépni, amely eredményes múlttal és kiváló hagyományokkal rendelkezik. Bízunk benne, hogy szponzorációnkkal mi is hozzátehetünk valamennyit a szegedi kézilabdások további sikereihez."

„A Bonafarm Csoportnak már régóta üzleti partnere a Toyota, - nyilatkozta Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Szeged Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke. Amikor a kézilabdacsapat is bekerült a portfolióba, akkor kerestük meg a Toyota Motor Hungary Kft-t, hogy a Pick kézilabdacsapatát is támogassák. Gyors és sikeres tárgyalást követően sikerült megállapodnunk. Bízom benne, hogy a csapat az idei szezonban a teljesítményével megerősíti a Toyota Motor Hungary Kft.-t, hogy érdemes volt ezt a jelentős támogatást adniuk."

Forrás: bevezetem.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!