Sport Bács-Kiskun

2011.09.11. 12:49

Szivics marad az edző!

Hivatalos közleményt adott ki a KTE vezetése az NB I-es labdarúgó csapat vezetőedzőjének, Tomiszlav Szivicsnek tegnap este bejelentett felmondásáról.

baon.hu

A tegnap este lejátszott Kecskeméti TE – Vasas-Híd labdarúgó mérkőzés után szárnyra kelt hírek, híresztelések ellenére nincs edzőkérdés a Kecskeméti TE labdarúgó csapatánál.

Vasárnap délelőtt találkozott egymással a klub többségi tulajdonosa, Rózsa Pál, valamint a csapat vezetőedzője Tomislav Sivic. A beszélgetés során a felek egyetértettek abban: ahhoz hogy a kecskeméti labdarúgás a megkezdett úton haladhasson tovább minden egyéb körülmény figyelmen kívül hagyásával, a munkát a jelenlegi stábnak kell folytatnia.

A csapat Tomislav Sivic irányítása alatt dolgozik tovább, hogy a korábban saját maga által felállított színvonalnak, és nem utolsó sorban a kecskeméti szurkolók bizalmának a jövőben is megfeleljen. A beszélgetésen a többségi tulajdonos és a vezetőedző egyetértett abban, hogy a csapat számára a cél továbbra is a dobogó!

A Kecskeméti TE labdarúgó csapata és vezetőedzője jelen nyilatkozattal részéről az ügyet lezártnak tekinti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!