Sport Bács-Kiskun

2011.09.05. 17:25

Kecskeméti horogra akadt a legnagyobb csuka

Kecskeméti horgász, Gábris Kornél fogta ki a legnagyobb csukát Várpalotán, az S II. horgásztavakon megrendezett Balzer Shirasu Pergető Kupán. A Ho-Hó Klub Kecskemét Horgász Egyesület versenyzője 104 centiméter hosszú és 8,1 kilogramm súlyú ragadozót emelt ki a vízből.

N. N. M.

Szeptember 3-án, szombaton rendezték meg Várpalotán az S II. horgásztavakon a Balzer Shirasu Pergető Kupát, a november végi döntő első elődöntőjeként. A nyílt nevezésű versenyre az ország több pontjáról érkeztek a lelkes versenyzők, melyek közül Kecskemétet a Gábris Kornél-Baranyi Zsolt páros képviselte.

A kupán összesen 17 páros csapat indult, és 5 órán keresztül „dobálták a vizet”. A mezőny összesen 42 halat fogott, melyből kettő sügér volt, a többi pedig csuka.

A legnagyobb csukát, 104 centiméter hosszút és 8,1 kilogramm súlyút Gábris Kornél fogta ki, míg csapat társa Baranyi Zsolt egy 84 cm/3,9 kg, valamint egy 92 cm/5,4 kg csukával büszkélkedhetett. Sajnos azonban a rendkívül erős mezőnyben - a versenyben ugyanis még hárman fogtak egy méter feletti halat - még ez sem volt elég a dobogóra kerüléshez, és a 7. helyen zártak a kecskemétiek. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] 104 centis csukát fogott Gábris Kornél Fotó: hohocentrum.hu
[/caption]

<!-- Kecskeméti horogra akadt a legnagyobb csuka Kecskeméti horgász, Gábris Kornél fogta ki a legnagyobb csukát Várpalotán, az S II. horgásztavakon megrendezett Balzer Shirasu Pergető Kupán. A Ho-Hó Klub Kecskemét Horgász Egyesület versenyzője 104 centiméter hosszú és 8,1 kilogramm súlyú ragadozót emelt ki a vízből. N. N. M. 104 centis csukát fogott Gábris Kornél Fotó: hohocentrum.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!