Sport Bács-Kiskun

2011.05.01. 09:38

A Solt ellen is diadalmaskodott a Vadkert

Rendkívül érdekesnek ígérkezett a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság szombati párosítása. A tabella első helyén álló Solt, a második helyet elfoglaló Soltvadkertet fogadta. Solt-Soltvadkert 1-3.

Szentirmay Tamás

A 27. percben Sallai a jobb oldalon felfutó Szabóhoz továbbított, de ő Hatvanyiba rúgta a labdát. 31. perc: Ivanovics szabadrúgása után Tóth Árpád lábáról szedte le a labdát Borbély.

42. perc: Fekete haza akarta adni a labdát, de ez túlságosan rövidre sikeredett, Tóth Árpád rácsapott és Borbélyt kicselezve lőtt a hálóba, 0-1. 45. perc: Hirsch a 16-oson belül felvágta Szabó Pétert, amiért 11-est ítélt a játékvezető. A büntetőt Fekete értékesítette, 1-1.

60. perc: Suknovic a büntető területen belül lerántotta Katonát, amiért ismét 11-est a játékvezető. Az ítélet végrehajtó ezúttal is Fekete volt, de lövését Hatvanyi hárította. 70. perc: Papp lövése az egyik védőről lepattant, pontosan Tóth Árpádhoz, aki kilőtte a jobb alsó sarkot 1-2. 82. perc: Valkai utolsó emberként szabálytalankodott Ivanoviccsal, amiért piros lapot kapott. A 35 méterről elvégzett szabadrúgást Holczimmer a jobba alsó sarokba lőtte, 1-3.

A soltvadettiek győzelmükkel pontszámban utolérték a soltiak, így továbbra is nyílt a megyei I. osztályú bajnokság végkimenetele.

Solt-Soltvadkert 1-3 (1-1)

Solt: Borbély - András, Pomper (Kirchner), Valkai, Szabó P., Újváry (Papp Sz.), Fekete, Tóth I., Bányai (Balla), Katona, Sallai. Edző: Kemenes György.

Soltvadkert: Hatvanyi - Suknovic, Gillich, Hirsch, Tóth R., Papp R. Filus, Tomaskovic (Holczimmer), Csehi, Ivanovic (Szamosi), Tóth Á. Edző: Sörös Gábor, Máté István.
Solt, 250 néző. Vezette: Fülöp Z. (Orosz, Széll). Gól: Fekete, ill. Tóth Á. 2, Holczimmer. Sárga lap: Szabó, Fekete, Katona, ill. Suknovic, Hirsch, Filus, Ivanovic. Kitűnt. András, Újváry, Katona, ill. Tóth Á. Hatvanyi, Suknovic, Ivanovic. Ifjúsági eredmény: 0-6.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!