Sport Bács-Kiskun

2011.04.26. 16:48

Kérdezze a sikeredzőt, Sztojan Ivkovicsot!

Érdekli a kecskeméti kosaras fiúk sikersztorija? Kíváncsi, hogyan érték el a bajnokságban az elmúlt idők egyik legjobb eredményét, az 5. helyet? Többek közt ez is kiderül online interjúnkból.

baon.hu

Véget ért a férfi kosárlabda bajokság. A T.O.M. Controll Kecskemét SE csapata az előkelő 5. helyen végzett. Ez az elmúlt évek legjobb eredménye, hiszen tavaly a 7. hely jutott a fiúknak, előtte pedig a 8 közé sem kerültek be.

A helyi sportkrónikák feljegyzései szerint volt már egyszer 4. a magyar bajokságban a kecskeméti férfi kosárcsapat, így az idei eredmény minden idők második legjobb szereplésének mondható.

Tagadhatatlanul főszerep jutott a kecskemétiek sikeredzőjének, Sztojan Ivkovicsnak a fiúk menetelésében. A baon látogatói most a mestert kérdezhetik a csapat mögött álló bajnokságról, és a jövő terveiről egyaránt.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Nem hozta zavarba egyetlen kérdés sem a mestert
[/caption]

Az online interjú pénteken 11 órakor kezdődött, a válaszokat itt láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!