Sport Bács-Kiskun

2011.03.26. 23:55

Döntetlen a riválisok találkozóján

Nem bírt egymással a Ladánybene és az Izsák, a labdarúgó megyei I. osztály szombati rangadóján.

Sz. T.

Ladánybene-Izsák 2-2 (1-1)

Ladánybene: Beke - Hugyecz (Ács), Fejes, Nagy N. (Kenesei), Dóka, Szécsényi (Sipos), Virág A., Lázár, Strasser, Virág G., Kovacsics (Mészáros). Edző: Ozsváth Ferenc.

Izsák: Ámann - Garaczi, Barna Zs., Sándor (Farkas), Szabó A., Balog, Riscutia (Bálint), Hleba (Barna Cs.), Megyes, Vellai, Nemcsok. Edző: Gréczi Gábor.

Ladánybene, 100 néző. Vezette: Wittmann (Szabó G. Tóth P.). Gól: Kovacsics, Kenesei, Sipos (öngól), ill. Riscutia. Sárga lap: Virág G., ill. Barna Zs. Szabó. Kitűnt: Dóka, Virág A., ill. Szabó, Megyes, Hleba, Bálint. Ifjúsági eredmény: 5-0.

Ennek talán az is az oka, hogy a játékosok nem teljes erőbedobással küzdöttek. A mérkőzés 2-2-re végződött.

Az első negyed órában szinte semmi sem történt. A játékosok nm hozták tűzbe a szurkolókat, álmos, lagymatag játék folyt a pályán. Aztán megrázták magukat a ladánybeneik, vagyis inkább Hugyecz, aki a 15. percben elfutott a baloldalon, beadására pedig jókor érkezett Kovacsics és megszerezte a vezetést 1-0. A 25. percben egy szép találattal  egyenlítettek az izsákiak. Riscutia a félpálya közepén kapta meg a labdát, nem sokat gondolkodott, hanem kapura lőtt. A labda a széltől segítve a bal felső sarokban kötött ki 1-1. Szépségdíjas gól volt. Sajnálatos módon az esetnél a csatár megsérült, le kellett cserélni.[caption id="" align="alignleft" width="334"] Amikor a halóőré a főszerep
[/caption]

A 79. percben Kenesei, mint egy negyven méterről végzett el szabadrúgást. A tizenhatoson álló Lázárhoz gurított, akitől visszakapta a labdát és futtából kilőtte a bal alsó sarkot 2-1. Már csak két perc volt hátra a mérkőzésből, amikor Balog a baloldalról rúgta kapu elé a labdát. Sípos fején megpattant a játékszer és a kapujából kifutó Beke felett a hálóba esett 2-2.

A játék képe alapján az izsákiak közelebb álltak a győzelemhez. Sokkal többet és veszélyesebben támadtak, mint a ladánybeneiek. Igazságtalan lett volna, ha egyetlen pontot sem tudnak hazavinni. A szerencse kegyes volt hozzájuk és a találkozó végén sikerült egyenlíteniük.

Izsák: Ámann - Garaczi, Barna Zs., Sándor (Farkas), Szabó A., Balog, Riscutia (Bálint), Hleba (Barna Cs.), Megyes, Vellai, Nemcsok. Edző: Gréczi Gábor.

Ladánybene, 100 néző. Vezette: Wittmann (Szabó G. Tóth P.). Gól: Kovacsics, Kenesei, Sipos (öngól), ill. Riscutia. Sárga lap: Virág G., ill. Barna Zs. Szabó. Kitűnt: Dóka, Virág A., ill. Szabó, Megyes, Hleba, Bálint. Ifjúsági eredmény: 5-0. Amikor a halóőré a főszerep -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!