Sport Bács-Kiskun

2011.01.26. 20:01

Kupafináléban a Kalo-MÉH KSE!

Az elmúlt szerdai odavágó 3:0-ás megnyerését követően nyugodtan várhatta a MAFC elleni kupavisszavágót a Kalo-MÉH Kecskemét férficsapata.

R. I.

A házigazda egyetemisták megérezték a vizsgaidőszakot, s három állandó játékosuk nélkül álltak fel. A kecskemétiek komplett kezdősorukkal nyitottak, ennek ellenére az első játszma közepéig szoros volt a mérkőzés.

Ekkor azonban megrázta magát a Kalo-MÉH és biztosan hozta a továbbjutáshoz feltétlenül szükséges egyetlen játékot. A második és a harmadik etapban esélyeshez méltón röplabdáztak Karagics Mátyás szakmai igazgató játékosai. A mester valamennyi cserejátékosának lehetőséget adott, akik nem is okoztak csalódást. Hatvany Zsolt például a mezőny egyik legjobb teljesítményét nyújtotta, de kitett magáért Szappanos Dávid is.

A Kalo-MÉH Kecskemét ezzel a magabiztos sikerrel bejutott a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé, biztos résztvevője a márciusi döntőnek, amit egy később kijelölendő helyszínen rendeznek meg. Tavaly Kecskemét volt a házigazda, idén a város nem pályázott a rendezésre.

MAFC–Kecskemét 0:3 (-20, -17, -12)

Kalo-MÉH: Tóth I., Csala, Somodi, Dorcsák, RAPI, Farkas. Csere: Szabó T. (libero), HAT-VANY, SZAPPANOS D., Janto-vits, Bokor, Erki. Szakmai igazgató: Karagics Mátyás.

-->

Ezek is érdekelhetik