Sport Bács-Kiskun

2010.12.21. 10:24

Remekeltek a rendőrök

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sportolói lettek a megyék között az elsők a 2010. évi Országos Pontszerző Rendőr Bajnokságon.

N. N. M.

Az év közben tartott versenyek keretében négy megmérettetést szerveztek. Kecskeméten judó, Győrben labdarúgó versenyt tartottak, míg Nagytétényben szolgálati pisztoly lőversenyben, Budapesten pedig rendőr három tusában – vezetéstechnika, akadálypálya, lövészet – indulhattak a zsaruk.

– A megyék a versenyeken pontszámokat szereztek, és ez alapján hirdették ki a végeredményt – tájékoztatott Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. – Így lett a megyék között Bács-Kiskun az első, és országos szinten csupán a Készenléti Rendőrség (Budapest) csapata előzött meg minket.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Bálint Levente emlékplakettet vehetett át az államtitkártól
[/caption]

Az elismerést Kontrát Károly parlamenti államtitkár, a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnöke adta át a Bács-Kiskun megyei rendőröknek. Ugyanekkor a kecskeméti Bálint Levente rendőr őrnagy a sportszervezés, kiképzés és sport terén nyújtott kimagasló tevékenységéért emlékplakettet kapott az államtitkártól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!