Sport Bács-Kiskun

2010.12.06. 19:28

Miért nem kötöttek szerződést a kosarasok?

Nyár óta tartja magát az a hír, hogy a T.O.M. Controll Kecskemét SE férfikosárlabda-csapata hosszabb távra, akár négy esztendőre is szerződést köt a szakmai igazgatóval, Sztojan Ivkoviccsal és a legjobb magyar játékosokkal.

R. I.

Hónapok teltek el, a csapat a legutóbbi körmendi fiaskót leszámítva, remekül teljesít, s bár a polgármester Zombor Gábor is többször megerősítette, hogy szeretné ha a kosarasok több éven át a városban maradnának , a hosszabb távú szerződés aláírása még mindig nem történt meg.

– Továbbra is hosszú távra szeretnék én is, és a magyar kosarasok is Kecskemétre szerződni. Csak így lehet a jövő együttesét kialakítani, ráadásul a szponzoraink, a szrukolókhamarosan a nemzetközi kupaindulást is elvárják tőlünk. Jogos elvárás, mi is szeretnénk indulni európai mérkőzéssorozaton. Közelednek az elképzelések, s úgy gondolom, hogy hamarosan megköthetjük a szerződéseket! – jelentette ki Sztojan Ivkovics.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!