Sport Bács-Kiskun

2010.07.26. 21:07

Bajnoki hangulat a KTE-Ereco futballistáinál

A hét már bajnoki hangulatban zajlik a Kecskeméti TE-Ereco élvonalbeli labdarúgóinál.

PN

A tegnapi és a mai edzések után a holnapi, Budapest Honvéd elleni, 19 órakor kezdődő Ligakupa-mérkőzés lesz az első hivatalos esemény a szezonban, amit csütörtök este 20.30-kor követ a bajnokság előtti nagy beharangozó, a csapatbemutató családi este a Széktói Stadionban.

Ekkor a klub valamennyi csapata képviselteti magát a legkisebbektől egészen a mai sztárokig. Persze egy ilyen összejövetel elképzelhetetlen meglepetések nélkül. Nos aki kilátogat csütörtökön a csapatbemutatóra, az a bejáratnál kap egy nyereményszelvényt, és később – ha szerencsés lesz – több különleges, kedves vagy értékes ajándékból nyerhet egyet. A csapatbemutató családi este egy nagy, közös szívdobbanás lesz a rajt előtt, hiszen két nappal később, szombaton az MTK elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg a bajnokságot a KTE-Ereco.

A tegnap megkezdett bérletértékesítés korábban még nem tapasztalt érdeklődést mutat. A nyitási napon jó néhány relikvia kelt el belvárosi KTE-klubban, és folyamatosan érvényesítik bérletár-kedvezményüket az előző szezon bérlettulajdonosai. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!