Sport Bács-Kiskun

2010.05.14. 10:48

Szombaton élet-halál meccset vívnak

– A jogtalan tizenegyest követően kétszer legalább akkorát hibáztunk, mint Fábián játékvezető – emlékezett vissza a Fradi elleni, 3–2-es vereséggel végződött mérkőzésre Urbányi István, a KTE-Ereco vezetőedzője.

Borbély Károly

– Számomra mindkettő baki érthetetlen, de a saját hibáinkkal legalább tudunk érdemben foglalkozni. Azért volt dühítő az FTC elleni meccs első félideje, mert felkínáltuk a Fradinak a kontra lehetőséget. Holott pont azt beszéltük a találkozó előtt, hogy csak ezt ne tegyük.

– Nagyon dühít, hogy nem voltunk koncentráltak és dinamikusak – tette hozzá Urbányi, aki a Kaposvár elleni mérkőzésről így beszélt: – Több meccsén jól játszott somogyi ellenfelünk – ami egyébként ránk is igaz –, szervezetten futballozó együttesről van szó. Ha hozzánk hasonlóan nem követnek el durva hibákat néhány meccsükön, akkor 8-10 ponttal többet gyűjtöttek volna. Ez a KTE-Erecóra is igaz.

Ha most 40 pontjuk lenne nekik, és nekünk is, akkor a szombati találkozó egész másról szólna. De mivel a Kaposvárnak 31, a KTE-nek 28 pontja van, ezért élet-halál meccset kell vívnunk egymással. Nagyon fontos lesz, a mérkőzés végkimenetelét dönti el, hogy ki hibázik kevesebbet. Győznünk kell! Már csak azért is, mert akkor a Kaposvár is azok közé a gárdák közé fog tartozni, akiknek nagyon fontos lesz a hátralévő utolsó két bajnoki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!