Sport Bács-Kiskun

2010.05.11. 14:37

Buzánszky kitartásra biztatta a gyerekeket

Az Aranycsapat legendás játékosa Buzánszky Jenő adta a nevét ahhoz a labdarúgó kupához, amit a Lakitelek Népfőiskolán rendeztek hétfőn délután és kedden délelőtt.

Sz. T.

Az eredményhirdetésre megérkezett Buzánszky Jenő is, aki az elmúlt héten töltötte be 85. életévét. A gyerekek nagy buzgalommal vették körül, ki a kezére, mezére, kapuskesztyűjére, de még olyan ifjonc is akadt, aki a csukájára kért aláírást.

A mester biztatta a fiatalokat, hogy legyenek kitartóak, edzenek szorgalmasan, és annak biztosan meglesz az eredménye. Az egykori labdarúgó valamennyi játékossal és csapatvezetővel kezet fogott.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Buzánszky Jenő örömmel osztotta az aláírást az ifjoncoknak
[/caption]

A felső tagozatosoknál első lett Jászszentlászló, második Kunszállás, 3. Bugac. A legjobb kapusnak Lovas Tamást (Lakitelek), legjobb játékosnak Nagy Norbertet (Jakabszállás) választották. A legtöbb gólt Váradi Tamás (Jászszentlászló) rúgta. Az alsó tagozatosoknál a bugaciak nyerték meg a kupát, második lett Nyárlőrinc, harmadik Jakabszállás. A legjobb kapus címet Fekete Bence (Nyárlőrinc) érdemelte ki. A legjobb játékosnak Siber Nikola (Bugac) bizonyult, míg a legtöbb gólt Bálint Tibor (Nyárlőrinc) rúgta. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!