Sport Bács-Kiskun

2010.02.16. 11:09

24 órás non stop „hűségfutás” Kecskeméten

A Yours Truly Futás finn kezdeményezésű nemzetközi mozgalom, melyhez Kecskemét először csatlakozik február utolsó vasárnapján.

P. Zs.

A IUSTITIA Egyesület és a Hírös Futóklub várja azokat a kocogókat, futókat, akik szívesen csatlakoznak február 28-án a hűségfutáshoz, amit a világ számos országában megszerveznek a sportbarátok. <hirdetés>

Ez nem verseny, minden résztvevő saját magával és az idővel viaskodik, éppen ezért mindenki győztes, aki teljesíti a kitűzött távot. Ez lehet 10, 25, 50 kilométer.

Az IUSTITIA Egyesület által tervezett rajt 8.30-kor a Lánchíd u-i tornacsarnok előtti téren felállított sátornál lesz. A szervezők 16 óráig segítik a résztvevőket: regisztrációval, időméréssel, frissítővel.

Akit érdekel a kihívás; az legkorábban 28-án 0:00 órakor kezdheti meg a teljesítést és aznap éjfélig kell befejeznie. További részletek a www.futas.net/yourstruly/ honlapon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!