Sport Bács-Kiskun

2009.06.26. 15:36

Ivkovics terítette a lapjait

Sztojan Ivkovics, a Kecskeméti KSE kosarasainak szakmai igazgatója a Kisbugaci Csárdában rendezett sajtótájékoztatón ismertette azoknak a játékosoknak a névsorát, akik a következő két esztendőre elkötelezték magukat az Univer-utód klubhoz.

Rajtmár István

Wittmann Krisztián, Dénes Gábor, Tóth Norbert, Bencze Zoltán, Csorvási Milán alkotja a keret magyar magját, hozzájuk eddig egy idegenlégiós, az egy éves szerződést kötött litván Kęstutis Marčiulionis csatlakozott. Utóbbi kosaras az elmúlt esztendőben a Kaposvár csapatát erősítette. Csorvási Milán Sopronból tért vissza Kecskemétre, míg a másik négy sportoló a bajnoki ezüstérmes Pécsről követte új állomáshelyére Ivkovicsot. A szakosztály menedzsere Király Sándor, aki női vonalon szerzett hírnevet magának. Forray Gábor úgy, mint az Univer-érában mindig: a szakmai igazgató mellett a csapat edzője marad. Egy héten belül egy amerikai játékossal erősödhet a keret, akiről csak annyit tudni, hogy már két magyar csapatban játszott és nem volt túl erős az elmúlt idénye. A harmadik légiós várhatóan szeptemberben csatlakozhat a kecskemétiekhez: „amikor már lehiggadt  a piac, és olcsóbban lehet igazolni" – mondta Ivkovics.

Most bő egy hónap pihenő következik, majd augusztus 3-án megkezdődik a bajnoki felkészülés. A cél – mint az utóbbi években mindig –, a legjobb nyolc közé kerülés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!