Sport Bács-Kiskun

2009.06.06. 15:11

Egy klubban Ivkovics, Skala és Gyurkó

Szombat délelőtt sajtótájékoztatón jelentették be, hogy egy kézbe került Kecskeméten a férfi kosárlabda, a férfi röplabda és a férfi kézilabda. A Kecskeméti KSE Sportegyesületeket Működtető Kft. égisze alá.

B. K.

 Az új sportvállalkozás ügyvezető igazgatója Feyér Zoltán lett, a technikai igazgatói feladatokat Sörös Jenő, a marketing igazgatói munka Vörösmarty Attilára vár.

A kosaras együttest Sztojan Ivkovics vezényli, míg a röplabdások kispadján Gyurkó Sándor, a kézilabdásokén Skaliczki László ül.

- Jelenleg még nincs meg a szakmai stáb és játékosok sincsenek. A nulláról kezdünk mindent. Azt várják tőlem és leendő csapatomtól, hogy legyünk a legjobb nyolc között, harcosan és maximális erőbedobással játszunk. Ezt a célt mindenképp teljesítenünk kell - mondta Sztojan Ivkovics.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A fotón balról jobbra: Feyér Zoltán, Sztojan Ivkovics, Zombor Gábor, Skaliczki László, Gyurkó Sándor.
[/caption]

- Nagyon nehéz időszak van mögöttünk, de a következő sem lesz könnyű. Szeretném, ha az augusztus 30-án kezdődő bajnokságban stabil középcsapattá tudnánk válni, de ehhez megfelelő mentalitású játékosokat kell igazolnunk - vélekedett Skaliczki László.

- A következő bajnokságban tartani kell azt a szintet, amit az ideiben elértünk. Az az aranyéremért kell játszanunk a bajnokságban és a Magyar Kupában. Az idén kockázatos lett volna - főleg anyagilag - kilépni a nemzetközi porondra, de jövőre talán már ez is sikerülhet - fogalmazott Gyurkó Sándor.

A leendő új igazolásokkal kapcsolatban még egyik szakember sem tudott konkrétumokról beszámolni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!