Sport Bács-Kiskun

2009.05.12. 10:58

Bombáztak és blokkoltak

Fényévekkel jobban sáncolt és szervált a bajnok Kaposvár. Könnyedén nyert 3:0-ra a bajnoki döntő első összecsapásán.

Rajtmár István

A trónkövetelő Kalo-MÉH Kecskeméti RC férficsapata szerette volna volna megrángatni a barlangját őrző oroszlán bajuszát. Nos még megsimogatni sem igazán sikerült...
Már az első szettben kiderült, hogy a keményen szerváló és remekül sáncoló Kaposvár nem ismer kegyelmet: 17-re nyertek a házigazdák. A folytatásban hiába reménykedtek a csapatukat Somogyországba is elkísérő kecskeméti szurkolók kedvenceik formajavulásában.  Igaz, 5:5-ig szoros volt az eredmény, de a vége már-már megalázó: 25:14.
Sokat nem változott a záró etapban sem a kép. Az elején kicsit összeszedte magát Gyurkó Sándor edző csapata, de 5:5 után 8:6-ra, majd 16:9-re meglépett a nagyon jó napot kifogó bajnok, és 25:15-re nyert.

Így az egyik csapat három győzelméig tartó bajnoki döntőben 1–0-ra vezet a bajnoki cím védője. Folytatás csütörtökön, Kecskeméten. Somodiéknak komoly formajavulás kell ahhoz, hogy ne a párharc harmadik, vasárnapi találkozóján hirdessék ki az idei aranyérmest.
A bronzmeccsen a MAFC 3:1-re nyert a Szeged otthonában.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Jellemző kép a tegnapi, Kaposvár elleni mérkőzésről: Bagics Balázsnak egy jól összeállt sáncot kellene átütnie.
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!