Sport Bács-Kiskun

2009.03.31. 11:02

Skaliczki László: csak a Tatabánya elleni mérkőzés foglalkoztat

A március 14-én Komlón játszott bajnoki óta nem szerepelt élvonalbeli mérkőzésen a Budapest Bank Kecskemét KC férfi kézilabdacsapata.

Rajtmár István

– A játékosok azóta wellnesshotelekben, esetleg melegebb éghajlatú országban pihengetnek. Jól gondoljuk? – kérdeztük Skaliczki Lászlót, a csapat vezetőedzőjét.
– Nem így működik a dolog: azóta is keményen edz a társaság. Most kezdtük el a hétvégi, Tatabánya elleni mérkőzés élesítését, a megvalósítandó taktikának a finomítása, csiszolása a feladat.

– Túl a tatabányai meccsen, mire készülnek: a felső- vagy az alsóházi rájátszásra?
– A Komló elleni mérkőzés után elmondtam, hogy a pontszerzéssel sikerült első körben elérnünk a bentmaradást, a folytatásban pedig a 9–10. hely valamelyikének a megszerzése a cél. Én úgy számoltam, hogy ehhez még két pont feltétlenül kellene.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Skaliczki László
[/caption]

– A gyenge nemzetközi kupaszereplés miatt Vladan Matics, a Pick edzője lemondott. Állítólag az ön szerződésében van egy kitétel, amennyiben a Szeged hívja, elengedik...
– Ilyen jellegű személyi kérdésekkel nem foglalkozom. A Szegednek jelenleg egyébként is van edzője. Elkezdtem egy munkát, amelynek természetesen van folyománya. Nem tudhatom, hogy mit hoz a jövő, jelenleg egy feladatunk van: a Tatabánya elleni feladatra koncentrálni! – mondta végezetül Skaliczki László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!