Sport Bács-Kiskun

2009.01.29. 09:56

Elégedettek a második helyezéssel

Megfelelő volt az edzéslátogatás, de sérülések hátráltatták a csapat játékát

Sz. T.

Az előkelő második helyet szerezte meg a Szakmár megyei II. osztály Déli csoportjában. 
A vezetők az első öt hely valamelyikére várták a csapatot - tudtuk meg András Gábor játékosedzőtől. - Az átigazolási időszakban Lakatos Miklós, Mádi Lajos nem kezdte meg a felkészülést, év közben pedig Markella Balázs is abbahagyta a játékot. Érkezett: Kalló Péter Hartáról, Szigeti Tamás Gödöllőről és Tóth Zoltán Bátyáról. Az edzéslátogatás megfelelő volt, mindenki a lehetősségeihez képest megpróbált részt venni a munkában. A csapaton belül jó társaság alakult ki, és mindenki nagy kedvvel végezte a munkát.
A tizenhat mérkőzésből tizenháromszor győztesként hagyták el a pályát, háromszor kapta ki. A negyvenhárom rúgott gólt kevésnek találja az edző, annak ellenére, hogy a tizenhét csapat közül a második legtöbbet ők rúgták. A helyzeteket jobban ki lehetett volna használni. A házi gólkirályuk Szalontai Attila lett kilenc találattal. A kapott gólokkal viszont elégedett az edző, ez a második legkevesebb a csoportban. A sportszerűséggel nem volt probléma, csak két játékosukat állították ki. Az ősz folyamán több kisebb-nagyobb sérülés hátráltatta a csapat életét. Három labdarúgót meg is kellett műteni.
Összességében remek fél évet zártak, csak három ponttal vannak lemaradva a listavezető Császártöltéstől.  A tavaszi rangadót hazai pályán vívják ellenük. András Gábor szerint a játékukon van még mit csiszolni. Ha a helyzetkihasználásukon tudnak javítani, és a védelmük is olyan stabil lesz, mint az őszi forduló közepétől, akkor biztos a dobogón végeznek.

Címkék#Szakmár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!