Sport Bács-Kiskun

2008.10.13. 13:48

V. Kiskun Terepkerékpár Verseny

A Guriga Bringa Kerekegyháza Kerékpáros Egyesület ismét terepre hívja a bringásokat, a Csalánosi Parkerdőbe. Van még idő edzeni, ugyanis a versenyre november 16-án kerül sor.

D. Cs.

2008. november 16-án ötödször próbálhatják ki magukat a terepkerékpárosok a Csalánosi Parkerdőben. A verseny nyílt, a kikötés anyi, hogy 14 év alatt szülői beleegyezés szükséges.
Ami a kategóriákat illeti, lesz gyerek (14 év alatt), hobby (14 év felett)és elit kategória (férfi, női, junior: 18 év alatt; felnőtt: 18-40 év között; senior: 40év felett).

Nevezni a verseny napján 9 órától lehet, a nevezési díj 500 forint, gyerekversenyre a nevezési díj nincs.

Rajt:
- Gyerek, hobby: 11:00-kor;
- Elit: 12:00-kor

Versenytáv: Kb. 2000 m hosszú körpályán, a verseny pályája minden kategóriának ugyanaz.

A gyerekverseny távja 2 kör, befutó kiszólítással, a hobby táv 4 kör, az elit táv 10 kör.

Szabályok: 

A versenyzők kötelesek a rendezők utasításait, a versenyből való kizárás terhe mellett betartani. A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb - a versenyző társakkal szemben - nem sportszerű magatartást tanúsító versenyzők szintén kizárásra kerülnek.
 
A pálya útvonalán ellenőrző pontok kerülnek elhelyezésre, melyeknél a versenybírók ellenőrizhetik a versenyzők elhaladását, illetve részidejét.

A versenyen bármilyen, a célra alkalmas kerékpárral részt lehet venni. A versenyen mindenki a saját felelősségére vesz részt. Fejvédő használata kötelező!

Értékelés: 

A célvonalon áthaladó első versenyző tekintendő győztesnek a megfelelő kategóriákban. További helyezések érkezési sorrendben.

Eredményhirdetés:

A helyszínen, az elit verseny végét követően.

Díjazás: 

Minden kategóriában, az 1-3. helyezett éremdíjazásban részesül.

További információ:

6041 Kerekegyháza, Park utca 12. címen, a 20/471 4287 (Duzmath Csaba), vagy a 30/405 1373 (Makai Imre Zoltán) telefonok valamelyikén, illetve a [email protected] e-mail címen.

Címkék#Kecskemét
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!