Sport Bács-Kiskun

2008.04.20. 09:26

Sárrá dagasztották a motorok a homokot - Sok volt a bukás

Aki krosszmotorra ül, az előbb vagy utóbb, de közelebbről is megismerkedik a talajjal. A szombati Kelet Kupa versenyen Lakiteleken, a Motoros tanyán, sokan jártak így. Szerencsére komoly baleset nem történt.

Szentirmay Tamás

Egész délelőtt esett, sőt, szakadt az eső, és sárrá változtatta a homokot. Ennek megfelelően a versenyzők néhány kör után már úgy néztek ki, mint akik hosszú ideje nem találkoztak vízzel. Egyeseket szinte nem is lehetett megismerni a sártól.

Szerencsére a verseny kezdetére elállt az égi áldás, de még így is a legkisebbeknek nagyon nehéz volt úgy végigmenni a pályán, hogy ne essenek el. Fokozatosan száradt fel a homok, de ennek ellenére is sok volt a bukás. Egy futamot pedig újra kellett indítani, mert az egyik versenyző lába beszorult egy esés után az előtte lévő motor sárvédője és kereke közé. Bár nem tudta folytatni a versenyt, komoly sérülése nem lett a versenyzőnek.
A nézők mindenesetre remekül szórakoztak, mert ilyen mély talajú pályán Lakiteleken, még nem láttak versenyt.

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!