Sport Bács-Kiskun

2008.04.22. 14:08

Pusztakézzel és szablyával - Kiskőrösön csaptak össze a kung-fu bajnokok

Kiskőrösön rendezték meg a második Chen Taiji Quan stílusbajnokságot. Az országos kung-fu versenyen Han Kuiyuan 19. generációs mester iskoláinak tanulói indultak.

Rajtmás István

A kecskeméti és kiskőrösi Chen Taiji sportegyesületek pusztakezes, csoportos és szablya gyakorlatokkal induló tanulói szép helyezéseket értek el e kategóriákban.

A Kiskőrösi Chen Taiji egyesület tanulói, Kispataki Szilvia, Kissné Vári Dóra és Bóna Jenő csoportformában szereztek bronzérmet, Katzenbachné Vági Gabriella női 24-es pusztakezes kategóriában szintén bronzérmes lett, Gubányi Róbert férfi 24-es pusztakezes kategóriában pedig ezüstérmet szerzett.

A Kecskeméti Chen Taiji Se.tagjai is számos érmet szereztek: Monori Marica aranyérmes lett női 24-es pusztakezes kategóriában, Nagy Ferenc ezüstérmes lett férfi pusztakezes kategóriában. Kocsák András, Nagy Ferenc és Vajna Renáta ezüstérmet szereztek csapatformájukkal, Lacza János pedig két aranyérmet szerzett férfi pusztakezes és szablya kategóriában.

Május 24-én az olaszországi Peruggiában rendezik a Kung-fu Világ-kupát, ahol Molnár Gábor pusztakezes és fegyveres mester-kategóriában, ifj. Molnár Gábor serdülő pusztakezes és fegyveres kategóriában, míg Lacza János szablya gyakorlatával indul a világversenyen.

Címkék#sport
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!