Sport Bács-Kiskun

2007.11.19. 11:41

Mindenkit egy győzelem választott el a főtáblára jutástól

A 7. fordulót rendezték meg a hétvégén az Extra Liga férfi asztalitenisz bajnokság őszi idényében. Az eredmény: Celldömölki VSE - Mávépcell –Vörsas I. - Kecskeméti Spartacus Sportkör 7/0. Győztesek: Molnár Krisztián 2, Lindner Ádám 2, Marsi Márton 2, Lindner / Marsi páros 1.

F. M.

2007. november 17-én került megrendezésre Bük városában magas színvonalon, a soron következő ifjúsági és felnőtt ranglista verseny, melyen Dézsi Krisztián, Fodor Márk, Papp László és Fodor Máté is indult az ifjúsági versenyszámban. A fiatalok mérkőzéseket nyertek és értékes ranglistapontokat szereztek. Mindenkit egy győzelem választott el a főtáblára jutástól.

A verseny után Celldömölkön került sor az extra liga előre hozott 7. fordulójára. A bajnokság megnyerésére is esélyes csapat ellen Fodor Márknak volt egy szett nyerésre esélye Molnár ellen, de a végjátékban azt nem sikerült a győzelemre vinni. Dézsi és Papp is küzdött, de a jobb képességű és rutinosabb játékosok ellen csak néhány poénban sikerült eredményesnek lenni.

Fodor Miklós edző: már az is bravúrnak mondható a bajnokság megnyerésére is esélyes Celldömölkiek ellen, hogy játékosainknak egyes poénokban sikerült a saját támadó játékukkal a poénszerzés.

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik