Programajánló

2006.06.28. 11:36

Vasárnapig vigadoznak Vaskúton

BAON

Hagyományteremtő szándékkal szervezik meg a hétvégi Vendégváró Vigasságokat. Pénteken 17 órakor színpompás felvonulásal kezdődik a rendezvénysorozat. A menet az idősek otthonától templomkertig tart, este 8-tól az iskola udvarán Maksa Zoltán humorista lép fel, majd a SID és a BIKINI koncertezik, amit Szunyi nosztalgia discója követ.

Szombaton a templomkertben gyermekprogramokat tartanak, Fut a Falu elnevezésű versenyt rendezenek. A nemzetiségek délutánján a kisebbségi önkormányzatok által meghívott hagyományőrző együttesek lépnek fel, majd bemutatják Bondor Gyula Egy országzászló életútja című könyvét.
Közben köcsögös babot főznek, este adják át a Község Bora címet, valamint húzzák a tombolát, aminek bevételét a sportcsarnok felújítására költik. Vasárnap 10-től magyar és német nyelvű ünnepi szentmise, utána pedig megemlékeznek a kitelepítések 60. évfrodulójáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!