Programajánló

2006.06.13. 09:59

Udvarszínház 2006

Összeállt a kecskeméti Udvarszínház idei műsorterve. A szervezők biztosra mentek: tíz előadásból kilenc zenés, olyan sztár-művészek lépnek fel a Városháza udvarán, mint Dés László, Szinetár Dóra és Koós Réka, Illényi Katica, Kállay Bori és a Cotton Club Singers.

Rákász Judit

A június 30-án kezdődő programsorozatra kétféle bérletet is meghirdetett a művelődési központ. Az 5 ezer forintos "Orfeum" bérlet az Orfeum című békebeli kabaréra, Kiss Mari és Dunai Tamás estjére és az Énekes Madár című népi játék megtekintésére szól. Aki 7 ezer forintért a Páratlan hármas bérletet váltja meg, láthatja az Imádok férjhez menni című zenés vígjátékot, Illényi Katica estjét, valamint anya és lánya, vagyis Kállay Bori és Fonyó Barbara operett-opera koncertjét. Az egyedi jegyárak 1500-2500 forint között mozognak. Esőnap nincs, ugyanis rossz időben a művelődési központ színháztermében tartják meg az előadásokat.

Jegyek és bérletek június 6-ától augusztus 4-éig válthatók a művelődési központban, illetve az előadások előtt két órával a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!